Wil je graag meewerken aan dit circulair project én je oude jeansbroeken lozen? Dat komt goed uit, want HRVST heeft jouw hulp nodig om denim te oogsten. Heb je nog een denim liggen die versleten, te klein, te groot of uit de mode is? Lever ze in of laat ze ophalen!
We oogsten van zaterdag 16 september tot en met zaterdag 30 september.

Jeans inleveren?

Je kunt je oude denim inleveren op één van de meer dan 80 inzamelpunten van het Antwerpse De Collectie. Naast Antwerpse inzamelpunten, voorziet HRVST ook in anderen steden de mogelijkheid om je broeken een tweede leven te geven.

Vind een inzamelpunt in jouw buurt

Jeans laten ophalen?

Behalve zelf je denim binnen te brengen, kan je ze ook retour meegeven met Cirkle.be.
Zij leveren verse en biologische seizoensproducten aan huis én halen in één beweging ook jouw oude jeans op. Dit geldt voor alle bestellingen in Brussel, Gent, Leuven en Antwerpen.

WAT HEBBEN WE NODIG?

Houd grote kuis in je kleerkast, want niet alleen je jeansbroeken zijn welkom. Een oude jeansjas, een versleten denim hemd of een jeansrok? Top! Alle denim kledingstukken, het maakt niet uit welke kleur, zijn geschikt als grondstof voor onze collectie.

WAAR KAN JE TERECHT?

Mijn locatie:
Straal:

De lijst met inzamellocaties is nog niet compleet en zal de komende dagen nog verder aangevuld worden met oogstpunten in de rest van Vlaanderen.

Wil je met je bedrijf of organisatie oude jeans inzamelen? Wil je een inzamellocatie voorstellen?